نگارش متون و اسناد حقوقی

کانال تلگرام: lawclinic@
ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه 16-20

راهنمای دسترسی:

آدرس: میدان آزادی، دانشگاه فردوسی مشهد، جنب دانشکده حقوق و علوم سیاسی، روبروی سازمان مرکزی.

راهنمای دسترسی با خودرو:

دانشگاه فردوسی مشهد که در میدان آزادی (پارک) قرار دارد، دارای دو در وردی اصلی در بولوار باهنر و ابتدای بزرگراه کلانتری (جاده سنتو) است. ورود با خودرو شخصی به داخل پردیس برای مراجعین به کلینیک حقوقی آزاد است. اگر هم از درب بولوار باهنر داخل می شوید، ورودی پارکینگ نرسیده به میدان علوم قابل مشاهده است. بعد از پارک خودرو، می بایست از کنار ایستگاه اتوبوس، به سمت دانشکده حقوق و علوم سیاسی (دانشکده علوم اداری و اقتصادی) آمده و حدود 150 متر از کنار فضای سبز بسیار زیبای دانشگاه تا ورودی کلینیک حقوقی پیاده روی کنید. کلینیک حقوقی بعد از دانشکده حقوق و علوم سیاسی و سلف یاس قرار گرفته است. اگر باز هم مشکلی داشتید، برای راهنمایی بیشتر با تلفن 3880 3880 تماس بگیرید.

راهنمای دسترسی پیاده:

فرقی نمی کند؛ پیاده، با مترو، تاکسی، اتوبوس خود را به زیرگذر معروف پارک ملت برسانید. از پله ها که بالا بیایید، درب ورودی دانشگاه فردوسی مقابل شما است. پس از ورود به دانشگاه می بایست حدود دویست متر به سمت راست خود حرکت کنید. روبروی سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی و چسبیده به دانشکده علوم اداری واقتصادی تابلو کلینیک حقوقی را می¬توانید ببینید. برای راهنمایی بیشتر از نگهبان درب ورودی کمک بخواهید و یا در صورت نیاز با تلفن 3880 3880 تماس بگیرید.

نقشه:

map